Service en support door Samsung-specialisten.

In ons Samsung Premium Support Center krijg je de aandacht die je mag verwachten van Samsung. Wij weten immers als geen ander hoe vervelend het is wanneer je jouw smartphone of tablet niet meer kan gebruiken zoals jij dat wilt. Een kras, een barst of gewoon een vraag, wij staan voor je klaar en bieden direct een oplossing. Wij repareren jouw Galaxy-toestel volgens de kwaliteitsnormen van Samsung en maken daarbij uitsluitend gebruik van originele Samsung-onderdelen.

Samsung reparatie icoon

Samsung-reparatie

Is het scherm van je Samsung-gsm of -tablet kapot? Kom dan langs in ons Samsung Premium Support Center voor Samsung-support op maat en behoud je fabrieksgarantie. Alle waterdichte toestellen (S7, S7 Edge,S8, S8+,S9, S9+, Note8 ...) worden bij ons getest of ze weer waterdicht zijn na de herstelling. Deze service kan u bij GEEN enkele andere reparateur vinden!!!

Samsung Service terwijl je wacht icoon

Samsung Service terwijl je wacht

Wij repareren het toestel, indien mogelijk, terwijl je wacht. Dit geldt voor een smartphone scherm reparatie of voor het uitvoeren van software updates van jouw Galaxy smartphone of tablet. Heb je een Galaxy S6, S7, S8, S8+,S9, S9+, A-reeks, Note8? Dan repareren wij je toestel met onze 1-UUR SERVICE. Maak hiervoor een online afspraak via de website van Samsung.

Originele onderdelen & scherpe prijzen icoon

Originele onderdelen & scherpe prijzen

Binnen de garantievoorwaarden zijn er geen kosten voor een Samsung-reparatie of schermvervanging. Buiten je garantie hanteren wij een aantrekkelijke reparatieprijs. Bekijk de prijzen voor het vervangen van het display van je smartphone of tablet via de website van Samsung.

Advies & educatie icoon

Advies & educatie

We helpen je graag op weg met je nieuwe Samsung-smartphone of -tablet zodat je er direct mee aan de slag kunt. Bovendien krijg je er tips & tricks, waardoor jouw nieuwe Samsung smartphone tablet of smartwatch geen geheimen meer heeft voor jou.