Uw samsung terug in topvorm dankzij:
 

SAMSUNG Premium Support

In Mol hebben wij al verschillende jaren een eigen hersteldienst voor verschillende merken. Sinds enkele jaren zijn wij door Samsung ook uitgekozen partner voor herstellingen van hun Smartphones, Tablets en Smartwatches.


U kan uw toestel binnenbrengen in 1 van onze service locaties in Geel Herentals Lommel of Bree. Wij zorgen voor en GRATIS en snel transport naar onze herstelcenter in Mol. Uw toestel zal ook geheel GRATIS en snel terug naar het winkelpunt van uw keuze gebracht worden door ons.

Welke voordelen heeft dat voor u als klant? 

GRATIS transport naar onze winkel in Mol

U heeft een defecte smartphone, tablet of smartwatch? Dan kan u deze binnenbrengen in één van onze winkels. Wij verzorgen voor u een GRATIS transport naar ons herstelcenter in Mol. Wij leveren deze ook weer snel en GRATIS terug in de winkel waar u het heeft binnengebracht. Ook al heeft u het toestel niet bij ons aangekocht. (Vergeet uw aankoopbewijs niet mee te brengen)

Herstellingen Smartphones en tablets:
 

Smartphones / Tablets / smartwatch

Wij herstellen uiteraard ook andere merken. Apple, Nokia, Sony, Huawei. 

Zowel Smartphones, Tablet en zelfs Smartwatches.

U kan onderstaand de prijzen bekijken van de meest voorkomende problemen van de verschillende merken.

Mocht u verder nog eerst informatie willen, dan kan u gerust met ons contact opnemen.


Mijn Samsung S6 was gevallen en het scherm was helemaal gebarsten. Dankzij de goede zorgen van de hersteldienst in de winkel in Mol werd mijn toestel bijzonder snel hersteld en is hij weer TOP.

"Bart W."

Eigen hersteldienst

Wij hebben een eigen hersteldienst. Als Samsung Premium Support zijn wij erkend door Samsung voor het herstellen van uw Smartphone, Tablet of Smartwatch. Wij herstellen ook toestellen van andere merken.

Wij gebruiken alleen originele onderdelen voor zowel binnen als buiten waarborg herstellingen.

Herstellingen buiten garantie gebeuren uiteraard ook met originele onderdelen aan scherpe prijzen in samenspraak met Samsung zelf. 

Onze jarenlange ervaring in herstellingen zorgen ervoor dat het probleem aan uw apparaat vakkundig en snel opgelost kan worden. 

Ook al heeft u het toestel niet bij ons aangekocht dan mag u deze ook bij ons binnenbrengen. (Vergeet uw aankoopbewijs niet mee te brengen)

Orange Diensten

Bij ons kan u uiteraard ook terecht voor alle diensten van Orange. Alle Orange produkten/diensten kunnen we jullie aanbieden in al onze winkels.

Abonnementen, Herlaadkaarten, Mobiel internet, Verzekering voor je GSM of Tablet.

Sinds kort ook vast internet en TV aan de scherpste prijs op de markt. 

Voor zelfstandige zijn er aangepaste tarieven en staat er altijd een Business Expert klaar om u te helpen.

Een gedreven team van verkopers staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.  

Het volledige Orange gamma
 

ORANGE van A tot Z

In onze winkels in Mol - Geel - Herentals - Lommel - Bree kan u terecht met al uw vragen over het volledige gamma van Orange.

Gaande van herlaadkaarten naar abonnementen. Alle GSMtoestellen en alle mogelijke accessoires. Maar ook diensten zoals MySwap, Insurance, Mobiel internet, Vast internet en TV.Neem met ons contact op

 

Telefoneer ons

txdvioawpf01
sfy39587stp17
sfy39587stp17
sfy39587stp16