Samsung Premium Support 


In Mol hebben wij al verschillende jaren een eigen hersteldienst voor verschillende merken. Sinds 2005 zijn wij door Samsung ook uitgekozen partner voor herstellingen van hun Smartphones, Tablets en Smartwatches.

U kan uw toestel binnenbrengen in 1 van onze service locaties in Mol Geel   Herentals Lommel of Bree.

Wij zorgen voor en GRATIS en snel transport naar ons herstelcenter in Mol. Uw toestel zal ook geheel GRATIS en snel terug naar het winkelpunt van uw keuze gebracht worden door ons.


Samsung Service. Gaat verder.

Als erkend Samsung hersteldienst gebruiken wij alleen maar ORIGINELE onderdelen om uw toestel zowel binnen als buiten waarborg te herstellen. 

Alle toestellen hebben na hun reparatie weer de lopende waarborg.

Herstellingen op afspraak 

Bij ons is het mogelijk om een afspraak te maken terwijl het voor u uitkomt. U kiest dus zelf wanneer u wenst langs te komen en dan trachten wij het toestel binnen het uur weer gebruiksklaar te maken.


Apple. Huawei. LG. Nokia.

Niet alleen Samsung maar ook andere merken kunnen wij herstellen. 

Apple, Huawei, LG, Nokia, ... kunnen wij intern bij ons herstellen.

Hiervoor hebben wij europese leveranciers die ons ook de ORIGINELE onderdelen kunnen leveren. 


 

GRATIS transport naar onze winkel in Mol

U heeft een defecte smartphone, tablet of smartwatch? Dan kan u deze binnenbrengen in één van onze winkels. Wij verzorgen voor u een GRATIS transport naar ons herstelcenter in Mol. Wij leveren deze ook weer snel en GRATIS terug in de winkel waar u het heeft binnengebracht. Ook al heeft u het toestel niet bij ons aangekocht. (Vergeet uw aankoopbewijs niet mee te brengen)

Volg ons op facebook.

Neem met ons contact op

 

Telefoneer ons


txdvioawpf01
sfy39587stp17
sfy39587stp17
sfy39587stp16